“Det er svært at være ydmyg, når man er så stor som jeg.”

Den storskrydende legendariske bokser Muhammad Ali vidste bedre end nogen, at en stor del af kampen foregår uden for ringen. Inden sine kampe pralede han og intimiderede sine modstandere: “Svæv som en sommerfugl, stik som en bi”.

10. t skræmmer efterskolekammeraterne med arrogant attitude og coolness

I idrætstimerne spiller klasserne ultimate frisbee for tiden. Og snart udkæmper de en turnering mod hinanden. Tiden inden kampstart bruger 10. T til at afskrække de andre klasser så effektivt, at de i hvert fald op til den indledende runde fløjtes i gang står som ubestridte favoritter i frisbee-opgøret.

De har lært lektien af Muhammad Ali. Godt hjulpet på vej af krigsmaling, krigernavne, og deres kreative idrætslærer Niels.

Om 10.T  uden for banen er gode efterskole-kammerater melder historien ikke noget om. For som Muhammad Ali også har sagt:

“Derhjemme er jeg en flink fyr, men det ønsker jeg ikke, at verden skal vide. Jeg har noteret mig, at ydmyge folk ikke kommer særlig langt.”

Rocky Theme Song

Musikken i filmen er temaet til Rocky filmen: Gonna fly now af Bill Conti (Efterskolen Ådalen har musiklicens hos Koda).

Studie10

10. T er en af vores to Studie10-klasser, der er en karakterfri, projektorienteret 10. årgang.