Musik- og teaterforestilling – stort årligt fællesprojekt

Igennem to uger skaber alle elever og ansatte i fællesskab en stort anlagt teaterkoncert / musical, som vi inviterer familie, venner og oplandets skoler til at se.

Teaterkoncert

Sidste hånd lægges på kostume i Fucking Crazy Times.

Musical Købmanden fra Venedig med trommeband

Percussion-band på scenen i Købmanden fra Venedig – musical.

teaterkoncert efterskole

Den Store Bastian blev fortolket i årets musik- og teaterforestilling i 2020.

Teaterkoncerten skaber vi i fællesskab

Vi laver selv det hele: historien, manuskript, musik, scenografi, kostumer, reklame, koreografi og beværtning af vores gæster.

Scenografigruppen maler scenen.

Scenografer på arbejde til forestillingen Kridtcirklen af Brecht.

Kreative værksteder under musik- og teaterforestillingen

  • Drama
  • Musik
  • Sang
  • Dans
  • Scenografi
  • Presse / medier
  • Restaurant

I processen op til forestillingen er efterskolen på den anden ende. Almindelig undervisning er revet ud af kalenderen. Alt vi har lært i efterårets linjefag, og alle vores kreative kræfter sættes ind, så vi står klar, når tæppet går på premieredagen.

Alle byder ind, alle er på scenen, og alle får chancen for at præstere noget stort. Det er sjovt, men også hårdt i processen, og på premiere-aftenen viser det sig altid, at det er det hårde arbejde værd.

Forestillingens PR-gruppe arbejder

PR-gruppen på arbejde

De seneste års teaterkoncerter

I år byggede teaterkoncerten på handlingen i Klaus Handsomes sang Fucking Crazy Times. Sidste år fortolkede vi på helt egen ådalsk vis Bertolt Brecht med forestillingen Kridtcirklen. Forrige år spillede vi “Købmanden fra Venedig” af William Shakespeare. I 2020 pustede vi liv i den berømte og berygtede børnebog Den Store Bastian i årets musical.

Den stående applaus efter forestillingen løfter årgangen og belønner alt det hårde arbejde.

musical på efterskole

Alle Lettelse og glæde oven på en vellykket forestilling – her fra Købmanden fra Venedig. Anstrengelserne bliver belønnet, når publikum klapper og der er røde roser til alle.

Kreative linjefag

Vores dygtige efterskole-elever bruger alt, hvad de har lært i deres kreative linjefag og sætter en spændende musikalsk forestilling sammen.

Teaterkoncerter på bloggen

Se alle nyheder fra efterskolens blog