Musik og teaterforestilling

Musik og teaterforestilling – stort årligt fællesprojekt

musik og teaterforestilling hvert år

Vi skaber musik og teaterforestillingen sammen

Igennem to uger skaber alle elever og ansatte i fællesskab en stort anlagt Musik og Teaterforestilling, som vi inviterer familie, venner og oplandets skoler til at se.

Vi laver selv det hele: historien, manuskript, musik, scenografi, kostumer, reklame, koreografi og beværtning af vores gæster.

Eleverne melder sig på kreative værksteder

• Drama
  • Sang
  • Dans
  • Scenografi
  • Presse / medier
  • Restaurant

I processen op til forestillingen er efterskolen på den anden ende. Almindelig undervisning er revet ud af kalenderen. Alt vi har lært i efterårets linjefag, og alle vores kreative kræfter sættes ind, så vi står klar, når tæppet går på premieredagen.

Alle byder ind, alle er på scenen, og alle får chancen for at præstere noget stort. Det er sjovt, men også hårdt i processen, og på premiere-aftenen viser det sig altid, at det er det hårde arbejde værd.

Hvert år stykker vi en ny forestilling sammen. Forrige år havde vi ”Beatles-feber” og sidste år genoplivede eleverne Henrik Ibsens historie om ”Peer Gynt”.

musik og teaterforestilling har også fotografer

Kreative linjefag

I Musik og teaterforestillingen bruger vi alt det, vi har lært i vores kreative linjefag.

Dramalærer

Ann Beate Tangen, dramalærer

Ann Beate underviser i drama og er også tovholder på Musik og Teaterforestillingen.