Medarbejdere – lærere og øvrige ansatte

På Efterskolen Ådalen brænder alle lærere og ansatte for efterskolens elever og for fællesskabet.
Vi underviser på et højt fagligt niveau med den enkelte elev i fokus.

Du får tilknyttet en kontaktlærer, der er særligt opmærksom på dig, og som har kontakten til hjemmet. Vi er der for dig, når livet er lidt svært – og vi er der, når livet er skønt.

Ann Beate Tangen, dramalærer Efterskolen Ådalen

Ann Beate Tangen, drama-, dansk- og engelsklærer. Tovholder på  årets musik- og teaterforestilling.

Benjamin Gade, sportslærer Efterskolen Ådalen

Benjamin Gade, Guitarspillende, kreativ sportmand. Benjamin underviser også i dansk og samfunds- og kulturfag.

Christian Weinhold, tysklærer Efterskolen Ådalen

Christian Weinhold, ægte tysk tysklærer og vores helt egen Berlinguide. Christian underviser også i naturfag.

Dorte Sund Laursen, fransklærer Efterskolen Ådalen

Dorte Sund Laursen, Elegant som en franskmand fører Dorte eleverne gennem  både fransk og matematik.

Finn Nygaard, pedel Efterskolen Ådalen

Finn Nygaard – Vi har den sødeste pedel og en af Danmarks smukkeste skoler!

Hanne Larsen, dramalærer efterskolen Ådalen

Hanne Larsen underviser passioneret i drama og dansk. Og så har hun dansk som andetsprog (barsel).

Hanne Poulsen, kunstlærer efterskolen Ådalen

Hanne Høegh Poulsen, Vores kunstlærer underviser i skøre, smukke og fantasifulde discipliner. Og på Projek10l.

Henrik Blæsbjerg, studievejleder Efterskolen Ådalen

Henrik Blæsbjerg blæser derudaf som uddannelsesvejleder, idrætslærer og køkkenmand!

Henrik Olesen, matematik- og naturfagslærer efterskolen Ådalen

Henrik Olesen er en dannet og garvet matematik- og naturfagslærer.

Karen Berg, matematik og naturfagslærer

Karen Berg, underviser i matematik og naturfag.

Kim Fleischer, viceforstander

Kim Fleischer holder styr på pædagogikken og  skemaer som viceforstander. Underviser i matematik og fysik.

Lisbeth Madsen, skolesekretær efterskolen Ådalen

Lisbeth Madsen er den stemme du møder når du ringer til skolen. Som skolesekretær er  hun helt uundværlig.

Lisbeth Sindberg, rengøring efterskolen ådalen

Lisbeth Sindberg skaber god stemning med grønne og varme hænder der ordner og få skolen til at skinne.

Mogens Borger Pedersen, it-mand efterskolen Ådalen

Mogens Borger Pedersen, er en travl mand, for han holder vore Mac’er velkørende. Og så underviser han i matematik.

Niels Boelsmand, musiklærer Efterskolen Ådalen

Niels Boelsmand er konservatorie-uddannet musiker med ustoppelige kreative evner.

Randi Gustafsson, musiklærer efterskolen Ådalen

Randi Gustafsson, konservatorie-uddannet musiker, singersongwriter og musiklærer.

Stine Marie Aaby

Stine Marie Aaby småflippet skolesjæl med passion for vores Projek10L-klasse og engelsk (barsel).

Svend Andersen, forstander efterskolen Ådalen

Svend Andersen vores tænksomme og visionære forstander har overblikket fra kontrolrummet.

Søren Graversen, kok efterskolen Ådalen

Søren Graversen, uden mad og drikke duer helten ikke. Vores kok Søren sørger for, at vi får god og sund mad.

Tenna Strøeh, køkkenleder Efterskolen Ådalen

Tenna Strøeh, vores køkkenleder, lærer både elever og lærere at spise sundt og tilberede sund mad.

Thomas Kjeldgaard, skolepsykolog

Thomas Kjeldgaard har Tværs-samtaler med de, der trænger til en snak. Derudover leder han friskolen.

Tore Liltorp, filmlærer Efterskolen Ådalen

Tore Liltorp er film- og mediemanden der styrer skolens kameraer med hård og kyndig hånd. Og så er han på Projek10L.

Vibe Halbirk, kommunikationsmedarbejder Efterskolen Ådalen

Vibe Halbirk, kommunikations-medarbejder.