Medarbejdere – lærere og øvrige ansatte

På Efterskolen Ådalen brænder alle lærere og ansatte for efterskolens elever og for fællesskabet.
Vi underviser på et højt fagligt niveau med den enkelte elev i fokus.

Du får tilknyttet en kontaktlærer, der er særligt opmærksom på dig, og som har kontakten til hjemmet. Vi er der for dig, når livet er lidt svært – og vi er der, når livet er skønt.

✉︎ Ann Beate Tangen, drama-, dansk- og engelsklærer. Tovholder på  årets musik- og teaterforestilling.

Benjamin Gade, Guitarspillende, kreativ sportmand. Benjamin underviser også i dansk og samfunds- og kulturfag.

Christian Weinhold, ægte tysk tysklærer og vores helt egen Berlinguide. Christian underviser også i naturfag.

Dorte Sund Laursen, Elegant som en franskmand fører Dorte eleverne gennem  både fransk og matematik.

Finn Nygaard – Vi har den sødeste pedel og en af Danmarks smukkeste skoler!

Hanne Larsen underviser passioneret i drama og dansk. Og så har hun dansk som andetsprog (barsel).

Hanne Høegh Poulsen, Vores kunstlærer underviser i skøre, smukke og fantasifulde discipliner. Og på Projek10l.

Henrik Blæsbjerg blæser derudaf som uddannelsesvejleder, idrætslærer og køkkenmand!

Henrik Olesen er en dannet og garvet matematik- og naturfagslærer.

Karen Berg, underviser i matematik og naturfag.

Kim Fleischer holder styr på pædagogikken og  skemaer som viceforstander. Underviser i matematik og fysik.

Lisbeth Madsen er den stemme du møder når du ringer til skolen. Som skolesekretær er  hun helt uundværlig.

Lisbeth Sindberg skaber god stemning med grønne og varme hænder der ordner og få skolen til at skinne.

Mogens Borger Pedersen, er en travl mand, for han holder vore Mac’er velkørende. Og så underviser han i matematik.

Niels Boelsmand er konservatorie-uddannet musiker med ustoppelige kreative evner.

Randi Gustafsson, konservatorie-uddannet musiker, singersongwriter og musiklærer.

Stine Marie Aaby småflippet skolesjæl med passion for vores Projek10L-klasse og engelsk (barsel).

Svend Andersen vores tænksomme og visionære forstander har overblikket fra kontrolrummet.

Søren Graversen, uden mad og drikke duer helten ikke. Vores kok Søren sørger for, at vi får god og sund mad.

Tenna Strøeh, vores køkkenleder, lærer både elever og lærere at spise sundt og tilberede sund mad.

Thomas Kjeldgaard har Tværs-samtaler med de, der trænger til en snak. Derudover leder han friskolen.

Tore Liltorp er film- og mediemanden der styrer skolens kameraer med hård og kyndig hånd. Og så er han på Projek10L.

Vibe Halbirk, kommunikations-medarbejder.