Musikefterskole – spil musik med vennerne

Musiklinjen på Efterskolen Ådalen er for dig, der har lyst til at spille musik sammen med andre.

Du kan være med uanset om du er øvet eller begynder. Bare du har mod på at øve dig.  


Musiklæreren og musikeleven fortæller om efterskolens musiklinje (2.03 min)

 

På efterskolens musiklinje lærer du:

  • at udtrykke dig gennem musik og blive bedre til at synge og spille
  • at lytte og skabe i samspil med andre
  • rytmik, pulsfornemmelse, musikforståelse og musikteori.
  • at spille andre og flere instrumenter
  • at indspille og producere din egen musik.

Besøg efterskolen

Er du interesseret i efterskolens musiklinje, så tilmeld dig en besøgsdag.

Guitarister på efterskolens musiklinje

Akustisk og elektrisk sammenspil på musikefterskole

Vi arbejder på to sammenspilshold – et elektrisk og et akustisk. Du vælger selv, hvad du giver dig i kast med ved årets start. Vi har syv lektioner om ugen og lægger af og til nogle af timerne sammen, så vi kan tage ud af huset og få musikken helt ind under huden, deltage i workshops, åbne prøver og koncerter. Vores bands spiller foran andre efterskoler, og af og til laver vi små pop-up-koncerter foran et kamera til Facebook, rundt omkring på efterskolen eller i Aarhus, hvor vi skaber god stemning og viser, hvad vi kan.

musiklinje efterskole

 Musiklinjen spiller akustiske og elektriske koncerter i løbet af året.

Efterskolens musik-instrumenter, øvelokaler og lydstudie

Du behøver ikke kunne spille et instrument, når du starter – vi skal nok vise dig, hvordan man holder en guitar! Du får mulighed for at afprøve dine skjulte talenter, og selvom du har spillet leadguitar i fire år, kan der sagtens bo en dobbeltpedal-tosset trommeslager inden i dig.

Det vigtigste er, at du har lyst til at lære noget nyt og er frisk på at få en ukulele i favnen eller en mikrofon i hånden. Efterskolen har fuldt udstyrede musiklokaler med guitar, kontrabas, keyboard, hammond-orgel, klaver, bas, trommer, percussion, ukulele, et fuldt samba-orkester og mange flere instrumenter. Vi har også særprægede gamle vintage-instrumenter. 

I det ene musiklokale spiller vi elektriske numre. Vi fyrer den af, det bliver højt, og du får måske brug for ørepropper.

I det akustiske musiklokale spiller vi akustisk. Vi spiller på kontrabas, klaver, ukuleler, harmonika … alt der kan spilles på uden strøm. Så spiller du tværfløjte eller harpe, er det lige noget for dig.

Vi har også et lille lydstudie, hvor vi arbejder på Mac i logiv, Garageband eller Fruity Loops. Vi har 24 spor, så du kan optage dit band. Du kan også lægge beats, vokal eller en rap ovenpå.

God energi i musiklokalet

Musiklinjen giver den gas med Wild Cherrys: Play that funky music. 

Studietur med efterskolens musiklinje

Musiklinjen tager hvert år på studietur, hvor vi spiller vores egen musik og lader os inspirere af professionelle musikere.
Se billeder fra den seneste linjefagstur til Amsterdam

Musiklinjen fra efterskolen på studietur

Musiklinje

Du bliver undervist i dit linjefag syv lektioner om ugen. Du fordyber dig i musik hele året, eller du vælger et nyt linjefag til jul.

Vælg mellem linjefagene

Hjalte uddannet på musikkonservatoriet og spiller alle former for tangenter med mere. Han dirigerer vores velklingende kor.

Musiklærer Niels Boelsmand

Niels spiller kontrabas – og stort set alle andre instrumenter. Uddannet på musikkonservatoriet og optræder med sit eget band i weekenden.

Musikalske nyheder fra bloggen

Se alle blog-nyheder