Rejser med efterskolen – linjefags-studieture og Berlin

Efterskolen rejser to gange i løbet af efterskoleåret. Hele efterskolen rejser på fælles studietur til Berlin. Og med dit linjefag rejser du på en linjefags-målrettet studietur.

Berlinmur - efterskole studietur

Studietur til Berlin

Elever og medarbejdere glæder sig altid til efterskolens fælles rejse. Studieturen til Berlin varer en lille uge.  Ingen anden europæisk by har haft så omtumlet en historie som Tysklands hovedstad, og Berlin har udviklet sig til et kraftcenter for kunst og mennesker med en alternativ livsstil.

Du får en uge med cykelsightseeing, markeder, streetart, historiske monumenter, koncerter, parker og meget mere. Vi øver dine tyske gloser, og du bliver rutineret U-bahn-pendler.

Se billedgalleri fra den seneste studietur til Berlin. 

sportselever fra efterskolen i klatrepark

Sportslinjen besøger klatreparken Mountmitte i Berlin på studietur.

Fællesskab i centrum på rejse med efterskolen

Forhåbentlig emmer Berlin af sommerstemning. Uanset vejret gør byen et stort indtryk med sin levende, kunstneriske undergrund, sine imponerende bygninger og ikke mindst sin brutale historie. Vi nyder til fulde efterskole-fællesskabet og hinandens selskab på studieturen til Berlin.

Linjefagene rejser i foråret

Med dit linjefags-hold: billedkunst, drama, esport, musik eller sport, rejser du på en linjefags-fagligt målrettet studietur i foråret. Se billeder fra de seneste linjefags-studieture til Amsterdam, Prag og Sverige.

Rejse-nyheder fra bloggen

Se alle blog-nyheder