Tilmeld dig besøgsdag søndag den 11. marts

Besøg efterskolen ådalen til besøgsdag og drik kaffe i spisesalen

Overvejer du at gå i 9. eller 10. klasse på Efterskolen Ådalen næste skoleår 2018/19, så tilmeld dig besøgsdag søndag den 11. marts 2018 nedenfor.

Vi har stadig ledige pladser i skoleåret 2018/19.

Tilmeld dig besøgsdagen

Ring på telefon 87 68 22 00 eller udfyld besøgsformularen nedenfor. Når du er tilmeldt besøgsdagen, sender vi dig et spørgeskema, som vi beder dig udfylde sammen med dine forældre og medbringe til besøgsdagen.

Program på besøgsdag

• Klokken 10.30: Vores elever viser dig rundt på skolen. (Er du allerede blevet vist rundt på skolen, behøver du først komme klokken 11.)
  • Efterskolens forstander Svend fortæller kort om skolen.
  • Præsentation af vores kreative linjefag: Musik, Film, Drama, Billedkunst, Sport og eSport.
  • Du og din familie har en individuel samtale i cirka 20 minutter med en lærer.
  • Kaffe og kage.

Find vej til Efterskolen Ådalen

Efterskolen Ådalen ligger naturskønt mellem Aarhus og Skanderborg med særdeles gode forbindelser til offentlig transport.
Efterskolen Ådalen
Brogårdsvej 2
8362 Hørning
tlf: 87 68 22 00 (hverdage klokken 9-12 og 13-14)