Besøgsdag tirsdag den 11. september

Besøg efterskolen ådalen til besøgsdag og drik kaffe i spisesalenOvervejer du om Efterskolen Ådalen er noget for dig? Så tilmeld dig en af vores besøgsdage i formularen nedenfor eller ring på telefon 87 68 22 00.

Tilmeld dig en besøgsdag på Efterskolen Ådalen

Program på besøgsdag

• Velkommen – Efterskolens forstander fortæller kort om skolen.
  • Præsentation af vores kreative linjefag: bilIedkunst, drama, eSport, musik, sport
  • I oplever en efterskole-aktivitet
  • Vores elever viser dig og din familie rundt på skolen.
  • Du og din familie har en individuel samtale i cirka 20 minutter med en lærer.
  • Kaffe og frugt.

I alt sætter vi to timer af til besøgsdagen. I forbindelse med de individuelle samtaler kan der forekomme ventetid, hvor I kan hygge jer med en kop kaffe eller te. Efter den individuelle samtale har du en god fornemmelse af, om du kunne tænke dig at blive elev på Efterskolen Ådalen. I får en indmeldelsesblanket med hjem, og hvis svaret er “Ja”, underskriver dine forældre den endelige tilmelding og sender den til skolen.

Vi glæder os til at møde jer.

Her kan du lære Efterskolen Ådalen at kende på 3 minutter

Find vej til Efterskolen Ådalen

Efterskolen Ådalen ligger naturskønt mellem Aarhus og Skanderborg med særdeles gode forbindelser til offentlig transport.
Efterskolen Ådalen
Brogårdsvej 2
8362 Hørning
tlf: 87 68 22 00 (hverdage klokken 9-12 og 13-14)