Tilmelding til efterskolen – sådan gør du!

Før du tilmelder dig et år på Efterskolen Ådalen, skal du besøge os, så du bliver sikker på, at vi er den rigtige efterskole for dig.

Samtale er omdrejningspunktet for alt, vi foretager os. Derfor vil vi gerne møde dig og fortælle dig og dine forældre om vores efterskole. Og vi vil gerne høre, hvorfor du vil på efterskole.

Kontakt os hvis det drejer sig om skoleåret 2023/24

Vi har fået en ledig plads i dette skoleår. Kontakt os, hvis du er interesseret. Ring 87 68 22 00 i kontorets åbningstid eller skriv til os på aadalen@efterskolen-aadalen.dk. Vi glæder os til at møde dig.

Tilmeldingen foregår i 4 trin.

 1. Tilmeld dig en besøgsdag på efterskolen

Vores elever viser dig og din familie skolen, I snakker med en lærer og mærker efterskolestemningen. Efterskolen holder besøgsdage:

  • 10. oktober
  • 7. november

Stemmen, du møder i telefonen, når du ringer 87 68 22 00, tilhører vores skolesekretær Lisbeth.

2. Du og din familie besøger efterskolen

Vores elever viser dig rundt og fortæller om efterskolelivet. Bagefter snakker du og din familie med en lærer. Både elever og lærere svarer på alle dine spørgsmål. Du får en indmeldelses-blanket med hjem.

3. Du og dine forældre underskriver en endelig tilmelding

Efter besøget har du en god fornemmelse af, om du kunne tænke dig at blive elev på Efterskolen Ådalen. Hvis svaret er ja, underskriver du og dine forældre indmeldelses-blanketten og sender den til efterskolen. Efterskolen sender jer så en opkrævning på et indmeldelses-gebyr på 1.000 kroner.

4. Du er nu tilmeldt et år på Efterskolen Ådalen

Når efterskolen har modtaget jeres indmeldelse og indmeldelses-gebyr, sender vi en bekræftelse til dig om, at du er tilmeldt Efterskolen Ådalen. Vi glæder os til at lære dig at kende!

tilmelding efterskole