Tilmelding – sådan gør du!

Før du tilmelder dig et år på Efterskolen Ådalen, skal du besøge os, så du bliver sikker på, at vi er den rigtige efterskole for dig.

Samtale er omdrejningspunktet for alt, vi foretager os. Derfor vil vi gerne møde dig og fortælle dig og dine forældre om vores efterskole. Og vi vil gerne høre, hvorfor du vil på efterskole.

Tilmeldingen foregår i 4 trin:

1. Du bestiller et besøg på efterskolen

Du kan bestille et besøg på flere måder

Tilmelding går gennem Lisbeth Madsen, der er skolesekretær på Efterskolen Ådalen.

Stemmen, du møder i telefonen, tilhører vores skolesekretær Lisbeth.

Skolens kontor har åbent:
Hverdage klokken 9-12 og 13-14.

2. Du og din familie besøger efterskolen

Først viser en eller to af vores elever dig rundt på skolen og fortæller dig om efterskole-livet. Bagefter snakker du og din familie med en lærer. Både elever og lærere svarer på alle dine spørgsmål. Du får en indmeldelses-blanket med hjem.

3. Dine forældre underskriver en endelig tilmelding

Efter besøget har du en god fornemmelse for, om du kunne tænke til at blive elev på Efterskolen Ådalen. Hvis svaret er ja, underskriver dine forældre indmeldelses-blanketten, sender den til efterskolen og betaler et indmeldelses-gebyr på 1.000 kroner.

4. Du er nu tilmeldt et år på Efterskolen Ådalen

Når efterskolen har modtaget jeres indmeldelse og indmeldelses-gebyr, sender vi en bekræftelse til dig om, at du er tilmeldt Efterskolen Ådalen. Vi glæder os til at lære dig at kende!

Tilmelding - Når vi har modtaget din tilmelding, er du tilmeldt

Vi har stadig ledige pladser i skoleåret 2018/2019