Tilmelding til efterskolen – sådan gør du!

Du tilmelder dig et år på Efterskolen Ådalen ved at besøge os på en besøgsdag og snakke med en lærer. På den måde bliver du sikker på, at Efterskolen Ådalen er den rigtige efterskole for dig.

Samtale er omdrejningspunktet for alt, vi foretager os. Derfor vil vi gerne møde dig og fortælle dig og dine forældre om vores efterskole. Og vi vil gerne høre, hvorfor du vil på efterskole.

Kontakt os hvis det drejer sig om skoleåret 2024/25

Vi har få ledige pladser næste skoleår i enten linjefaget billedkunst, drama eller eSport. Kontakt os, hvis du er interesseret i skoleåret 2024/25. Ring 87 68 22 00 i kontorets åbningstid eller skriv til os på aadalen@efterskolen-aadalen.dk. Vi glæder os til at møde dig.

Tilmeldingen foregår i 4 trin.

1. Tilmeld dig en besøgsdag på efterskolen

Vores elever viser dig og din familie skolen, I snakker med en lærer og mærker efterskolestemningen.
Efterskolen holder besøgsdage:

• 12. september
  • 10. oktober

1. a Efterskolernes Dag

Efterskolen holder åbent hus søndag den 29. september på Efterskolernes Dag. Her kan du også bede om en samtale med en lærer.

skolesekretær på efterskolen

Stemmen, du møder i telefonen, når du ringer 87 68 22 00, tilhører vores skolesekretær Lisbeth.

2. Du og din familie besøger efterskolen

Vores elever viser dig rundt og fortæller om efterskolelivet. Bagefter snakker du og din familie med en lærer. Både elever og lærere svarer på alle dine spørgsmål. Du får en indmeldelses-blanket med hjem.

3. Du og dine forældre underskriver en endelig tilmelding

Efter besøget har du en god fornemmelse af, om du kunne tænke dig at blive elev på Efterskolen Ådalen. Hvis svaret er ja, underskriver du og dine forældre indmeldelses-blanketten og sender den til efterskolen. Efterskolen sender jer så en opkrævning på et indmeldelses-gebyr på 2.000 kroner. Hvis der ikke er flere ledige pladser, kommer du på venteliste. Det koster ikke noget at stå på venteliste.

4. Du er nu tilmeldt et år på Efterskolen Ådalen

Når efterskolen har modtaget jeres indmeldelse og indmeldelses-gebyr, sender vi en bekræftelse til dig om, at du er tilmeldt Efterskolen Ådalen. Vi glæder os til at lære dig at kende!

tilmelding efterskole