Linjefag på Efterskolen Ådalen

På dit linjefag prøver du kræfter med kreative udtryksformer. Alle vores undervisere er kompetente og kreative, og uanset hvilket niveau du er på, hjælper de dig med at udvikle din faglighed og blive bedre hver dag.

Du bliver undervist på din linje i syv lektioner om ugen. Du fordyber dit i dit linjefag hele året, eller du vælger et nyt til jul. Med dit linjefag rejser du på en studietur til udlandet.
Vælg mellem: BilledkunstDramaeSport – MusikSport

billedkunst efterskole i jylland

Billedkunst-linje

”Wow! Er det virkelig mig, der har lavet det?”
Sådan lyder det ofte fra vores billedkunst-elever. I billedkunst leger du, eksperimenterer, og knokler dig gennem kreative processer.
Vælg billedkunst hvis du vil udvikle dine kreative evner, teknik og tankegang. Der er plads til dig og dine idéer!
Billedkunst på efterskole

drama på efterskole for dig der vil spille skuespil og teater

Drama linjefag

Mærk suset på scenen og opdag nye sider af dig selv. Har du lyst til at arbejde tæt sammen med andre og stå på en scene og spille teater? Så er dramalinjen noget for dig.
Scenen, lyset og kostumerne venter kun på dig.
Drama og teater på efterskole

eSport efterskole - på efterskolens eSportslinje spiller du counter strike

eSport linjefag

Er du vild med CS:GO – Counter-Strike, så vælg e-sport på linje. Det er sjovt, og samtidig træner du samarbejde, kommunikation og problemløsning på højt plan. I er fem på hvert hold, så du spiller med kammerater på samme niveau.
eSport på efterskole

Musik på linje er for dig der vil spille sammen med andre

Musik linjefag

Vil du spille musik sammen med andre? Du behøver ikke være prof – bare du har mod på at øve dig og få en guitar, en ukulele, en mikrofon eller et percussioninstrument mellem hænderne. Vi spiller i band, både akustisk og elektrisk. 
Musik på efterskole

sportsefterskole

Sport linjefag

Sport er sjovt, og du kommer til at skrupgrine sammen med dine kammerater. Linjefaget sport er fysisk udfordrende, men du behøver ikke være en mester for at være med. Du skal bare have mod på at udfordre din krop og prøve alle mulige lege og sportsgrene.
Sport på efterskole