Ledige pladser på efterskolen

Ledige pladser på efterskolen nu

Ledige pladser på Efterskolen Ådalen næste skoleår.

Ledige pladser næste skoleår 2024/25

Efterskolen har fået et par ledige pladser næste skoleår 2024/25 i linjefagene drama, eSport og billedkunst.  Kontakt os, hvis du er interesseret, så kan du få et individuelt besøg på skolen hurtigst muligt.

Ring på telefon 87 68 22 00 i kontorets åbningstid eller send os en mail aadalen@efterskolen-aadalen.dk. Du kan også udfylde formularen angående et individuelt besøg, så kontakter vi dig.  Vi glæder os til at høre fra dig!

Ledige pladser i efterskoleåret 2025/26 og 2026/27

I skoleårene 2025/26 og 2026/27 har efterskolen ledige pladser på alle fem linjer: billedkunst, drama, eSport, musik og sport. Tilmeld dig besøgsdag.

Besøg os

Vi optager elever til de kommende skoleår på vores besøgsdage. På besøgsdagen oplever du stemningen på efterskolen, og du taler med et par efterskole-elever og en lærer. Dialog er helt centralt i hverdagen på vores efterskole, så vi vil gerne møde dig og fortælle om vores skole, og vi vil gerne høre, hvorfor du vil på efterskole.

Galleri med hverdagsbilleder fra efterskolelivet – klik og forstør!

Ring til os hvis du har spørgsmål

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 87 68 22 00.

Skolens kontor har åbent alle hverdage klokken 9-12.30 og 13-15.

Du kan også skrive en mail til aadalen@efterskolen-aadalen.dk.

skolesekretær på efterskolen
Stemmen du møder i telefonen, når du ringer 87 68 22 00, tilhører vores skolesekretær Lisbeth.