Tre ledige pladser på efterskolen i dette skoleår

ledige pladser på efterskolen ådalen

Vi har fået tre ledige pladser i skoleåret 2019/20. En ledig plads til en pige i 10. klasse, og to ledige pladser til drenge i 10. klasse. Er du interesseret i at gå på efterskolen dette skoleår, så ring til os på telefon 87 68 22 00 eller skriv en mail på aadalen@efterskolen-aadalen.dk. Så aftaler vi, hvornår du og dine forældre kan se skolen. Vi glæder os til at møde dig.

Skoleåret 2020/21 har vi ledige pladser til både drenge og piger

Er du interesseret i at gå på Efterskolen Ådalen, er du velkommen til at besøge os på en af vores besøgsdage. Her oplever du stemningen på efterskolen, og du taler med et par efterskole-elever og en lærer. Dialog er helt centralt i hverdagen på vores efterskole, så vi vil gerne møde dig og fortælle om vores skole, og vi vil gerne høre, hvorfor du vil på efterskole. Du kan naturligvis også besøge os på Efterskolernes Aften.

Der er i øjeblikket venteliste til linjefaget eSport i skoleåret 2020/21.

ledige pladser på efterskolen Ådalen

Kontakt os gerne

Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål. Skolens kontor har åbent alle hverdage klokken 9-12.30 og 13-15 på telefon 87 68 22 00.

Du kan også skrive en mail med elevens fulde navn og kontaktforælderens navn og telefonnummer til aadalen@efterskolen-aadalen.dk, så kontakter vi dig.

9. eller 10. klasse på efterskole

På Efterskolen Ådalen går du i 9. klasse eller 10. klasse og går op til folkeskolen prøver, eller du kan vælge vores projektorienterede prøvefri 10. årgang.

Vælg et kreativt linjefag

Uanset hvilken klasse du går i, vælger du et kreativt linjefag, som du har i 7 lektioner om ugen. Du vælger mellem
BilledkunstDramaeSport – MusikSport.

Efterskolelivet er meget mere end skolegang. Du lever og bor sammen med cirka 80 jævnaldrende unge mennesker. Efterskolen Ådalen er en forholdsvis lille skole, så alle – både lærere og elever – kender hinanden rigtig godt.

Vil du vide lidt mere om efterskolen, kan du på denne side lære Ådalen at kende på 3 minutter.

ledige pladser på efterskolen ådalen - skriv til os

Vi glæder os til at møde dig!