Efterskolen Ådalen har 4 ledige pladser i 2018/2019

Ledige pladser efterskole - efterskolen ådalen

Skal du have en af de 4 ledige pladser på Efterskolen Ådalen?

Vil du på efterskole næste skoleår, kan du på Efterskolen Ådalen stadig nå at være med fra skoleårets begyndelse. Vi har 4 ledige pladser i det kommende skoleår.

Interesseret i en af efterskolens ledige pladser?

Skriv en mail med elevens fulde navn og kontaktforælderens navn og telefonnummer til aadalen@efterskolen-aadalen.dk, så kontakter vi dig.

Vi tjekker mailen alle hverdage i sommerferien. Skolens kontor og telefon åbner igen mandag den 6. august, hvor du kan ringe på telefon 87 68 22 00.

9. eller 10. klasse på efterskole

På Efterskolen Ådalen går du i 9. klasse eller 10. klasse og går op til folkeskolen prøver, eller du kan vælge vores projektorienterede prøvefri 10. årgang.

Vælg et kreativt linjefag

Uanset hvilken klasse du går i, vælger du et kreativt linjefag, som du har i 7 lektioner om ugen. Du vælger mellem
BilledkunstDramaeSport – FilmMusikSport.

Efterskolelivet er meget mere end skolegang. Du lever og bor sammen med cirka 80 jævnaldrende unge mennesker. Efterskolen Ådalen er en forholdsvis lille skole, så alle – både lærere og elever – kender hinanden rigtig godt.

Vil du vide lidt mere om efterskolen, kan du på denne side lære Ådalen at kende på 3 minutter.

ledige pladser på efterskolen ådalen - skriv til os

Vi glæder os til at møde dig!