Efterskolen Ådalen har ledige pladser i skoleåret 2019/20

Ledige pladser efterskole - efterskolen ådalen

Skal du på Efterskolen Ådalen?

Vil du på efterskole? På Efterskolen Ådalen har vi ledige pladser i skoleåret 2019/2020.

Interesseret i en af efterskolens ledige pladser?

For at være sikker på at Efterskolen Ådalen er det rigtige valg for dig, skal du besøge os, inden du tilmelder dig. Samtale er centralt i vores virke, så vi vil gerne møde dig og fortælle om vores skole og høre dig om, hvorfor du vil på efterskole. Du kan besøge os på en af vores besøgsdage eller du kan tage på camp.

Du er velkommen til at ringe til os. Skolens kontor har åbent alle hverdage klokken 9-12.30 og 13-15 på telefon 87 68 22 00.

Du kan også skrive en mail med elevens fulde navn og kontaktforælderens navn og telefonnummer til aadalen@efterskolen-aadalen.dk, så kontakter vi dig.

9. eller 10. klasse på efterskole

På Efterskolen Ådalen går du i 9. klasse eller 10. klasse og går op til folkeskolen prøver, eller du kan vælge vores projektorienterede prøvefri 10. årgang.

Vælg et kreativt linjefag

Uanset hvilken klasse du går i, vælger du et kreativt linjefag, som du har i 7 lektioner om ugen. Du vælger mellem
BilledkunstDramaeSport – FilmMusikSport.

Efterskolelivet er meget mere end skolegang. Du lever og bor sammen med cirka 80 jævnaldrende unge mennesker. Efterskolen Ådalen er en forholdsvis lille skole, så alle – både lærere og elever – kender hinanden rigtig godt.

Vil du vide lidt mere om efterskolen, kan du på denne side lære Ådalen at kende på 3 minutter.

ledige pladser på efterskolen ådalen - skriv til os

Vi glæder os til at møde dig!