Efterskolernes dag søndag den 30. september 2018

Vi glæder os til at se dig til åbent hus på Efterskolernes dag den 30. september 2018 klokken 13-17. Eleverne viser dig skolen. Du møder lærerne og oplever vores kreative linjefag.
Du er også meget velkommen til at tilmelde dig en af vores besøgsdage.

Kort om Efterskolen Ådalen

Ådalen er en kreativ efterskole, du vælger mellem linjefagene musik, drama, billedkunstesport og sport.

Du kan gå i 9. klasse eller 10. klasse og afslutte året med folkeskolens prøver. Eller du kan vælge vores projektorienterede 10. årgang, der er prøvefri.

Vi har høje ambitioner på dine vegne og på undervisningens. Derfor er der altid to lærere i de boglige fag. Vi inddrager aktivt IT. På Ådalen har du medindflydelse på dit skoleliv. Vi øger din kritiske sans og styrker din demokratiske handlekraft.

Ådalen er en forholdsvis lille efterskole med cirka 80 elever, hvor alle lærere og elever kender hinanden rigtig godt.

Sportslærer Benjamin lærer alle elevernes navne på en eftermiddag (næsten)

Find vej på Efterskolernes dag

Efterskolen Ådalen ligger naturskønt mellem Aarhus og Skanderborg med særdeles gode forbindelser til offentlig transport.
Efterskolen Ådalen
Brogårdsvej 2
8362 Hørning
tlf: 87 68 22 00 (hverdage klokken 9-12 og 13-15)