Efterskolernes dag søndag den 30. september 2018

Efterskolernes dag på Efterskolen Ådalen

Besøg Efterskolen Ådalen på Efterskolernes Dag.

Vi glæder os til at se dig til åbent hus på Efterskolernes dag den 30. september 2018. Eleverne viser dig skolen. Du møder lærerne og oplever vores kreative linjefag. Men der er længe til, og du er meget velkommen til at besøge os inden den næste Efterskolernes Dag. Ring og aftal et tidspunkt på telefon: 87 68 22 00 eller udfyld besøgsformularen her.

Vi giver kaffe på Efterskolernes dag

Nyd en kop kaffe i vores hyggelige spisesal på efterskolernes dag

Kort om Efterskolen Ådalen

Ådalen er en kreativ efterskole, du vælger mellem linjefagene musik, drama, billedkunst, film, esport og sport.

Du kan gå i 9. eller 10. klasse og afslutte året med folkeskolens prøver. Eller du kan vælge vores projektorienterede 10. årgang, der er prøvefri.

Vi har høje ambitioner på dine vegne og på undervisningens. Derfor er der altid to lærere i de boglige fag. Vi inddrager aktivt IT. På Ådalen har du medindflydelse på dit skoleliv. Vi øger din kritiske sans og styrker din demokratiske handlekraft.

Ådalen er en forholdsvis lille efterskole med cirka 80 elever, hvor alle lærere og elever kender hinanden rigtig godt.

Efterskolen Ådalen ligger midt i naturen

Efterskolen Ådalen ligger i naturskønne omgivelser tæt på Aarhus

Find vej på Efterskolernes dag

Efterskolen Ådalen ligger naturskønt mellem Aarhus og Skanderborg med særdeles gode forbindelser til offentlig transport.
Efterskolen Ådalen
Brogårdsvej 2
8362 Hørning
tlf: 87 68 22 00 (hverdage klokken 9-12 og 13-15)