Valgfag

Valgfag i din fritid

Du kan vælge foto som valgfag
Valgfaget foto leger med lys i mørket

Om aftenen skiftes undervisningen ud med åbne værksteder, kreative udfoldelser og samvær på kryds og tværs. Det er tid til valgfag.

 

Klokken er 19.15 på Efterskolen Ådalen. Stilletiden på værelset er forbi, og nu er der valgfag på skemaet. Det er ikke obligatorisk, men der er mange, der vælger et eller flere af de tre valgfag, der hver uge fylder Ådalen med faglig aktivitet fra klokken 19.15-20.45.

Alle lærere har to til tre valgfagsforløb i løbet af året, hvor de underviser i det, de brænder for ud over deres hovedfag.

Også her er du som elev med til at præge din skolegang på Ådalen. For når det gælder valgfag, har du mulighed for at få indflydelse på, hvad der kunne være interessant for lige præcis din årgang.

Eksempler på valgfag i skoleåret 2017-18

  • Foto: digital fotografering og kamerateknik. Vi har om lyssætning, motiver, portrætter, vinkler og zoom.
  • Vokalade: Det lyder lidt som chokolade, og bliver mindst lige så lækkert! Ådalens fedeste vokalgruppe. Vi arbejder med grundlæggende stemme- og sangteknik, med korperformance og fortolkning.
  • Dans: Find din indre poptøs eller popknægt frem og giv den gas til fed musik. Vi danser sassy jazz, modern jazz og modern dance og lærer en lille lækker koreografi.
  • Psykologi, Filosofi, Yoga, Kreative processer, Begynderguitar, Smag på naturen, Tegning, Akrobatik – og meget, meget mere…
Yoga som valgfag
Hanne underviser i yoga

Kreative linjefag

Du vælger også et obligatorisk linjefag som du har fem timer om ugen.