Protest! 6 årtiers opråb i sange

protestplakat-protestsange-efterskole

Sarah Emilie og Johanne har skabt protestplakaten til forestillingen om protestsange.

Da Trille tonede frem på skærmen og sang “Øjet i det høje” i 1970, fik hele landet aftenkaffen galt i halsen. C.V. Jørgensen spiddede rige pensionister på “Costa del Sol” i 1980. Natasja ville ha’ Danmark tilbage i 2007 og Suspekt har skrevet en ny benhård fædrelandssang.

Nyd dramatiseringen og genfortolkning af protestsangene til teaterkoncerten Protest! – 6 årtiers opråb i sange og oplev protestsange fra 1960’erne, 70’erne, 80’erne, 90’erne, 00’erne og 10’erne.

Vores dygtige efterskole-elever har brugt alt, hvad de har lært i deres kreative linjefag og sat en spændende musikalsk forestilling sammen. Teaterkoncerten varer cirka en time. Efter forestillingen er der kaffe, te og kage.

Protest – 6 årtiers opråb i sange.
Teaterkoncert torsdag den 8. februar klokken 18.
Forestillingen er åben for alle, og der er fri entré. Mød op.

Forældre, familie og venner er inviteret til forestillinger om fredagen.