Medarbejdere – engagerede lærere og ansatte

Medarbejdere – lærere og øvrige ansatte

På Efterskolen Ådalen brænder alle lærere og ansatte for efterskolens elever og for fællesskabet.
Vi underviser på et højt fagligt niveau med den enkelte elev i fokus, og efterskolen prioriterer, at der er mindst to lærere i alle boglige fag, så eleverne både kan få ekstra udfordringer og ekstra hjælp.

Du får tilknyttet en kontaktlærer, der er særligt opmærksom på dig, og som har kontakten til hjemmet. Vi er der for dig, når livet er lidt svært – og vi er der, når livet er skønt.

Ann Beate Tangen, dramalærerAnn Beate Tangen, drama-, dansk- og engelsklærer. Styrer årets musik- og teaterforestilling.

Benjamin Gade, idrætslærerBenjamin Gade, Guitarspillende sportmand ofte med sin morgenmad i hånden, Benjamin er også dansklærer!

Christian Weinhold, tysklærerChristian Weinhold, ægte tysk tysklærer og vores helt egen Berlinguide. Christian underviser også i naturfag.

Dorte Sund Laursen, fransklærerDorte Sund Laursen, Elegant som en franskmand fører Dorte eleverne gennem  både fransk og matematik.

Finn Nygaard, tømrer, pedelFinn Nygaard – Vi har verdens sødeste pedel og Danmarks smukkeste skole!

Hanne Larsen, dramalærerHanne Larsen underviser passioneret i drama og dansk. Og så har hun dansk som andetsprog (barsel).

Hanne Høegh Poulsen, kunstlærerHanne Høegh Poulsen, Vores kunstlærer underviser i skøre, smukke og fantasifulde discipliner. Og på Projek10l.

Henrik Blæsbjerg, uddannelsesvejleder og idrætslærerHenrik Blæsbjerg blæser derudaf som uddannelsesvejleder, idrætslærer og køkkenmand!

Henrik Olesen, matematiklærer, naturfagslærerHenrik Olesen er en dannet og garvet matematik- og naturfagslærer.

Karen Berg, Matematiklærer, naturfagslærerKaren Berg, underviser i matematik og naturfag.

Kim Fleischer, viceforstander efterskolen ÅdalenKim Fleischer holder styr på pædagogikken og  skemaer som viceforstander. Underviser i matematik og fysik.

Kirsten Riber, køkkenmedhjælperKirsten Jelsbæk Riber hjælper Søren og eleverne i køkkenet med at lave rigtig lækker mad.

Lisbeth Madsen, skolesekretærLisbeth Madsen er den stemme du møder når du ringer til skolen. Som skolesekretær er  hun helt uundværlig.

Lisbeth Sindberg, rengøringLisbeth Sindberg skaber god stemning med grønne og varme hænder der ordner og få skolen til at skinne.

Mogens Borger Pedersen, it-medarbejderMogens Borger Pedersen, er en travl mand, for han holder vore Mac’er velkørende. Og så underviser han i matematik.

Niels Boelsmand, musiklærer og musikerNiels Boelsmand er konservatorie-uddannet musiker med ustoppelige kreative evner.

Randi Gustafsson, konservatorie-uddannet musiker, singersongwriter og musiklærer.

Stine Marie AabyStine Marie Aaby småflippet skolesjæl med passion for vores Projek10L-klasse og engelsk (barsel).

Svend Andersen vores tænksomme og visionære forstander har overblikket fra kontrolrummet.

Søren Graversen, køkkenmand, skolekokSøren Graversen, uden mad og drikke duer helten ikke. Søren sørger for, at vi får god og sund mad.

Thomas Kjeldgaard, skolepsykolog og leder af Åskolen.Thomas Kjeldgaard har Tværs-samtaler med de, der trænger til en snak. Derudover leder han friskolen.

Tore Liltorp, film og medielærerTore Liltorp er film- og mediemanden der styrer skolens kameraer med hård og kyndig hånd. Og så er han på Projek10L.

Vibe Halbirk, journalist og kommunikationsmedarbejderVibe Halbirk, kommunikations-medarbejder.