Besøg os

Besøg os når det passer jer bedst

piger-efterskole-aadalen

Har du lyst til at opleve stemningen på Efterskolen Ådalen, er du velkommen til at besøge os. Du kan bestille tid til en rundvisning, eller du kan deltage i nogle af vores arrangementer nedenfor.

Få en rundvisning

Kontakt os på telefon 87 68 22 00 eller på aadalen@efterskolen-aadalen.dk og aftal en tid. Et par elever viser dig skolen og fortæller om efterskolelivet. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig.

Kontakt mig

Camp: Prøv efterskole-livet i et døgn på Ådalen

Går du i 7., 8. eller 9. klasse, og overvejer du om et år på efterskole er noget for dig, så prøv efterskolelivet af i et helt døgn og tag på camp på Efterskolen Ådalen.
Tilmelding til januar-campen er åben.

• Januar-camp den 20.-21. januar 2018.
  • Påske-camp den 27.-28. marts 2018.

Efterskolernes Aften

Vi holder åbent hus på Efterskolernes Aften, onsdag den 10. januar 2018 klokken 18-21, her kan du se skolen og møde os helt uforpligtende.

Efterskolernes dag

Efterskolernes Dag sidste søndag i september holder vi “åbent hus”.

Besøgsdag 11. marts

Overvejer du at gå i 9. eller 10. klasse på Ådalen næste skoleår, så tilmeld dig
besøgsdag søndag den 11. marts 2018.

Gamle elever er altid velkomne

Som gammel elev er du altid velkommen på besøg. Giv os et kald på telefon 87 68 22 02.

Besøg os

Vil du se, om Efterskolen Ådalen er noget for dig?

Book besøg