Nye elevers dag 2018 begyndte nervøst i bragende solskin. Men i takt med at alle hilste på hinanden, afløste grin og snak den anspændte stemning. Efter velkomsten blev forældre og elever adskilt. Forældrene fik lov til at være efterskole-elever for en enkelt dag, og skemaet bød blandt andet på sangtime, naturfag og “aftenaktiviteter” med bordtennis og bål.

De kommende nye efterskole-elever oplevede en dag fyldt med ryste-sammen-lege og aktiviteter.

Nedenfor kan du se en masse billeder fra dagen.

Velkomsttale nye elevers dag 2018

Forstander Svend Andersen bød alle velkommen og fortalte, at årgang 38’s første skoledag den 12. august meget passende også er FN’s internationale ungdomsdag.

elever i rundkreds på nye elevers dag 2018

De kommende efterskoleelever blev samlet til fællesaktiviteter på plænen.

nye elever i rundkreds

Dramalærer Hanne sendte zip og zap og boiiing rundt mellem eleverne på holdene.

blindtegning på nye elevers dag 2018

En af dagens aktiviteter var blindtegning.

Efterskolens hyggeligste plet

De kommende efterskole-elever fik et ultra-kort fotokursus i “det gyldne snit”, forgrund, mellemgrund og baggrund, og i fotografens perspektiv. Derefter fik de til opgave at fotografere Efterskolen Ådalens hyggeligste sted i små hold.

Regnbuebroen over Aarhus Å er blandt storfavoritterne til titlen efterskolens hyggeligste sted.

Fire piger på bro over Aarhus Å

Den regnbuefarvede bro blev malet og restaureret på den seneste far-weekend.

Også træhulen er med i konkurrencen om Efterskolen Ådalens gode steder.

Efterskoleelev køler tæerne i Aarhus Å

Skøn poetisk stund med kølige tæer i Aarhus Å.

Fire unge på skateboardrampe

Skateboardrampen er et godt sted at hænge ud.

De kommende elever eksperimenterer med kamera-vinkler ved skateboardrampen.

fire piger under et træ ved aarhus å

Hygge og halvskygge på platformen over Aarhus Å

Holdene skiftedes til at spille Ultimate på boldbanen. En drengegruppe eksperimenterer med at fotografere i fugleperspektiv.

Gynger på efterskole

På gyngerne kan man også tage gode billeder i bevægelse

Elever og forældre delt på nye elevers dag 2018

Hele dagen var elever og forældre inddelt i 8 grupper, der lavede hver deres aktiviteter.

De nye elever lavede blandt andet drama-øvelser.

Forældre på skolebænken.

Forældrene havde blandt andet sangtime med efterskolens musiklærere Niels og Randi.

Forældrekaffe til nye elevers dag 2018

Forældrene holdt “aftenaktivitet” med bordtennis, kaffe, koldt vand og snak i skyggen…

en masse unge sidder på hinandens knæ

… mens de nye elever hyggede sig og knoklede i solen

Hvis du vil vide mere om Efterskolen Ådalen, kan du få et hurtigt overblik over efterskolen på 3 minutter her.

Du er også velkommen til at besøge os, hvis du overvejer om Efterskolen Ådalen er noget for dig.