Vi holdt nye elevers dag i blæst og solskin. Til velkomsten i salen var der helt stille mellem sang og taler. Men hurtigt blev den nervøse stemning afløst af snak, grin og kram.

Nye elever poserer til nye elevers dag

Forældrene og de kommende efterskole-elever havde hver sit skema i løbet af dagen. Forældrene fik lov at være efterskole-elever for en enkelt dag. Skemaet bød på biologitime med fiskeri i Aarhus Å. Sangtime med beatles-melodier og forældremøde.

De kommende nye efterskole-elever oplevede en dag fyldt med ryste-sammen-lege og aktiviteter. Og de begyndte så småt at lære hinanden at kende på kryds og tværs.

Nedenfor kan du se en masse billeder fra Nye elevers dag 2019

Nye elever hygger i hængekøjer

Foto-opgave på Nye Elevers Dag

Efterskole-eleverne fik et ultra-kort fotokursus i forgrund, mellemgrund, baggrund. Frø- og fugleperspektiv og det gyldne snit. I små grupper fotograferede de hinanden på hyggelige steder på Efterskolen Ådalen.

Efterskoleelever ved skaterbaneefterskoleelev blæser mælkebøtte nye efterskoleelever spiller uno

Åen drager

Ådalen har Aarhus Å rislende i baghaven, og flere udfordrede både balancen og de tørre sko på broer og stammer over åen.

elever balancerer på åenunge i træhule piger på bro

Det overdækkede bålsted er også en oplagt foto- og hyggested.

Drama-lege med alle de nye elever

Dramalærer Hanne er ualmindelig godt tilfreds. En meget stor del af årgangen har nemlig allerede erfaring med at spille teater. Alle var også med til dramalege med sten, saks, papir. Zip, Zap og Boiiiing.

Foto-shoot i hængekøjer

Hængekøjerne er både gode til at slappe af og til at fotografere.

unge i hængekøjer ung pige fotograferet i vedbend

Walk and talk

Hver morgen begynder dagen på Efterskolen Ådalen med en gåtur. De nye elever gik turen for første gang – med samtalekort og skiftende samtalepartnere i dagens walk and talk.

Nye elever på walk and talk

Walk and talk

Nye elever på gåtur

Samtalekort til at lære hinanden at kende

Fælleslege på boldbanen

Alle Ådalens nye elever på årgang 39

Hele den nye årgang legede fælles lær-hinanden-at-kende lege på boldbanen.

En mindre del-mængde af de nye elever vurderer selv, at de er gode til at rydde op.

5 af de nye elever hedder Sebastian

Sebastian er et populært navn på årgang 39. Hele fem hedder Sebastian.

Forældrene havde biologi-time

Mens de kommende efterskole-elever lærte hinanden at kende, bestemte forældre vandkvaliteten i åen ud fra de dyr, de fiskede op. Aarhus Å er rimelig ren.

Forældre fanger smådyrforældre fisker smådyr i Aarhus Å

Vi glæder os til august

Hvor var det dejligt at møde alle jer nye efterskole-elever årgang 39 og jeres forældre. Vi glæder os til at lære jer bedre at kende. Og vi ses igen 11. august 2019.