Slips, pailletter, jakkesæt, silkestoffer, butterflyer, høje hæle, lange kjoler, guldure og ikke mindst glade smil. Alle ådalere fandt det flotteste outfit frem fra garderobens dyb og holdt en vidunderlig gallafest sammen. Den ene halvdel af eleverne skulle invitere den anden halvdel til galla. Og fotograferes med galla-partneren. Aftenen bød på koncert med Kris Herman, tre retters menu serveret af vores fabelagtige kokke-team, optrædener på mere eller mindre slap line og kåringer af årets kammerat, årets grin, årets par og meget mere.

 

Værelseskammeraterne Oliver og Daniel vandt nomineringen som “Årets Gøg og Gokke”.

 

Kæresterne Minna og Anton blev kåret til “Årets par”.

 

Hannah vandt den flotte titel “Årets kammerat”, og Hjalte blev kåret som “Årets lærer”. Men som han siger: “Det var også mig, der talte stemmerne sammen.”

 

De støjende værelseskammerater Hjalte, Christian, Kristian og Robin fra Grøn 5 vandt den tvivlsomme ære “Årets værste nabo.”

Kris Herman spillede intim-koncert for os i aftensolen.

 

Anton og Frederik blev kåret til at have “Årets bromance” og Alberte vandt med sin klukkende latter “Årets grin”.

Amy og Anton vandt “Årets flirt”, og Rasmus vandt titlen “Årets stræber.” 

    

Galla-festen sluttede med en lille eftertænksom stund i rundkreds. Med fællessang og stearinlys. Vi sang: “Om lidt bliver her stille” og “The Scientist.” Og der faldt ikke så få tårer i den smukke sommeraften.