Fædre, onkler og bedstefædre besøger hvert år Efterskolen Ådalen i vores far-weekend.

Eleverne inviterer deres voksne familiemedlemmer, og fædrene oplever fællesskabet på Efterskolen Ådalen … samtidig med at de får noget fra hånden. Hele weekenden går med at lave praktisk arbejde i fællesskab og hygge sig.

Arbejdsopgaver på far-weekend

I år fik fædrene lavet en sekskantet tag-konstruktion over bålpladsen, så vi kan sidde tørre rundt om lejrbålet, når det regner. Fædrene gravede og anlagde højbede, så vi spiser snart vores egne hjemmedyrkede økologiske jordbær med fløde. Vi fik også restaureret og malet en regnbue-farvet gangbro over Aarhus Å.

Godt vejr på far-weekend

Eleverne vandt over deres fædre i rundbold. Til gengæld fik fædrene revanche og stortævede efterskolen i fodbold. Bøfferne var møre, og solen skinnede.

Kort om Efterskolen Ådalen

far-weekend tagkonstruktion

Fællesfoto af hele teamet på far-weekenden.

gangbro-farweekend

Gangbroen over Aarhus Å blev restaureret og regnbuefarvet på efterskolens far-weekend.

Fædre konstruerer tagkonstruktion på efterskolens far-weekend.

Det var med at holde tungen lige i munden, da fædre og vores pedel Finn konstruerede en sekskantet tagkonstruktion over bålstedet.

Slå søm i

Klassisk konkurrence i at slå søm i.

Fædre arbejder på efterskole

Der bliver gravet ud og savet til vores højbed

rundbold i solen

Eleverne vandt stort over fædrene i rundbold – til gengæld led de nederlag i fodbold.

Jordbærbed på efterskole

Snart kan vi nyde hjemmedyrkede jordbær.

klodsmajor spillet i stor størrelse

Efterskolens eget hjemmelavede spil Klodsmajor

Fædre arbejder på efterskole med rundsav

Der blev målt, diskuteret og savet på efterskolens far-weekend.

Elever bærer stor træ-plade.

Eleverne knoklede også løs.

far og datter graver ud til højbed på efterskole

Det er hyggeligt at arbejde sammen med sin familie

is-spiseri

Is-pause i det gode vejr

grillede bøffer

Arbejdsdagen sluttes af med gode grillede bøffer.