Efterskolernes aften – Åbent hus onsdag den 10. januar

Efterskolernes aften – onsdag den 10. januar 2018

Efterskolernes aften onsdag den 10 januar 2018
Vores elever viser dig skolen og fortæller om, hvordan det er at gå på efterskole.

Åbent hus på Efterskolernes Aften

På Efterskolernes Aften onsdag den 10. januar 2018 klokken 18-21 holder vi åbent hus. Se og oplev Efterskolen Ådalen helt uforpligtende.

Du bliver vist rundt på skolen, og vores elever fortæller dig om, hvordan det er at gå på efterskole.

Du møder lærerne og hører om efterskolelivet og undervisningen og kan stille alle de spørgsmål, du vil.

Vores kreative linjefag Billedkunst, Drama, Film, Musik og Sport giver en lille smagsprøve på deres arbejde.

Vi tænder faklerne og grillerne, så du kan nyde grillpølse, en kop kaffe, lidt frugt.

Kort om Efterskolen Ådalen

Ådalen er en lille, almen efterskole, med et fantastisk nærvær mellem engagerede lærere og 80 elever.

Du går i 9. eller 10. klasse og afslutter året med folkeskolens prøver. Eller du vælger vores projektorienterede prøvefri 10. årgang.

Uanset om du er begynder eller øvet kan du slippe din kreativitet løs i vores linjefag musikdramabilledkunstfilm og sport. Du fordyber dig i dit linjefag hele året, eller du vælger et nyt til jul.

Vi har høje ambitioner på dine vegne og på undervisningens. Derfor er der altid to lærere i de boglige fag. Vi inddrager aktivt IT – alle arbejder på MacBook.

På Ådalen har du medindflydelse på dit skoleliv. Vi øger din kritiske sans og styrker din demokratiske sans.

Du udvikler dig fagligt, kunstnerisk og personligt. Og  du får venner for livet og opdager, at forskellighed er en styrke.

Hyg dig i spisesalen til efterskolernes aften
Hyg dig i spisesalen på Efterskolernes Aften

Film om Ådalen. Varighed 2.41 minutter.

Besøg os en anden dag

Du kan også besøge os en anden dag end Efterskolernes Aften. Ring 87 68 22 00 og aftal et andet tidspunkt.
Eller udfyld besøgs-formularen, så kontakter vi dig.

Book besøg

Find vej på Efterskolernes Aften

Efterskolen Ådalen ligger naturskønt mellem Aarhus og Skanderborg med særdeles gode forbindelser til offentlig transport.
Efterskolen Ådalen
Brogårdsvej 2
8362 Hørning
tlf: 87 68 22 00 (hverdage klokken 9-12 og 13-14)