Efterskolernes aften – Billedkunst, Drama, Film, Musik, Sport og eSport

Efterskolernes aften viser elever dig rundt

Efterskolernes Aften – åbent hus

Fakler lyser vintermørket op, når Ådalen holder åbent hus på Efterskolernes Aften den 2. onsdag i januar. Men der er længe til. Så book et besøg en anden dag, hvis du er interesseret i Efterskolen Ådalen. Vi glæder os til at møde dig.

Du kan også ringe til os på tlf: 87 68 22 00.

Vi har ledige pladser i skoleåret 2018/2019.

Program på Efterskolernes Aften

Rundvisning, snakke og spørgsmål
• Elever viser dig rundt og fortæller om livet på efterskolen. For kort tid siden var de selv spændte på at begynde på efterskole, og de fortæller dig alt, du vil vide om efterskolelivet.
• Mød lærerne og få svar på alle dine spørgsmål.
• Forstander Svend byder på kaffe og en efterskole-snak på lærerværelset.

Lækker forplejning
• Vi tænder vores store griller udendørs og serverer vinter-grillpølser.
• Hyg dig i spisesalen med en lun bolle, frugt, saft, kaffe og te.

Linjefag i aktion
• Linjefaget musik spiller mini-koncert.
• Få taget et familiefoto foran vores green-screen og se medie-lokalet i funktion.
• Dramaholdet øver for åbne døre.
• Linjefaget Sport træner i gymnastiksalen.
• Billedkunst viser smagsprøver på deres arbejder.
• eSport er nyt linjefag fra skoleåret 2018/19. Mød din eSportslærer Jacob.

Du behøver ikke melde dig til. Bare mød op, vi glæder os til at møde dig!

Efterskolernes aften 2018

Hyg dig i spisesalen til Efterskolernes aften med en kop kaffe, en bolle og en hotdog.

Kort om Efterskolen Ådalen

Ådalen er en lille, almen efterskole, med et fantastisk nærvær mellem engagerede lærere og 80 elever.

Du går i 9. eller 10. klasse og afslutter året med folkeskolens prøver. Eller du vælger vores projektorienterede prøvefri 10. årgang.

Uanset om du er begynder eller øvet kan du slippe din kreativitet løs i vores linjefag musikdramabilledkunstfilmsport og eSport. Du fordyber dig i dit linjefag hele året, eller du vælger et nyt til jul.

Vi har høje ambitioner på dine vegne og på undervisningens. Derfor er der altid to lærere i de boglige fag, så du kan få ekstra udfordringer på dit niveau. Vi inddrager aktivt IT – alle arbejder på MacBook, så du er superbruger, når du begynder på din ungdomsuddannelse.

På Ådalen har du medindflydelse på dit skoleliv. Vi øger din kritiske sans og styrker din demokratiske handlekraft.

Du udvikler dig fagligt, kunstnerisk og personligt. Får venner for livet og opdager, at forskellighed er en styrke.

Lære Ådalen at kende i den lille film, der varer 2.41 minutter.

Besøg os en anden dag

Du kan også besøge os en anden dag end Efterskolernes Aften. Ring 87 68 22 00 og aftal et andet tidspunkt.
Eller udfyld besøgs-formularen, så kontakter vi dig.

Book besøg

Find vej på Efterskolernes Aften

Efterskolen Ådalen ligger naturskønt mellem Aarhus og Skanderborg med særdeles gode forbindelser til offentlig transport.
Efterskolen Ådalen
Brogårdsvej 2
8362 Hørning
tlf: 87 68 22 00 (hverdage klokken 9-12 og 13-14)