Lovpligtig dokumentation

Her finder du Efterskolen Ådalens værdigrundlag, vedtægter og oplysninger om elevernes karaktergennemsnit og deres vej gennem uddannelsessystemet.

Vedtægter

Vedtægter for Efterskolen Ådalen – uafhængig selvejende undervisningsinstitution i Ny Skanderborg Kommune.

Efterskolen Ådalens Vedtægter (pdf)

Efterskolen Ådalens værdigrundlag.

Indholdsplan for skoleåret 2017-2018

I Efterskolen Ådalens indholdsplan kan du læse en samlet beskrivelse af skolens undervisning, de enkelte fag, planer for samvær, samt hvordan efterskolens pædagogiske praksis lever op til efterskoleformens hovedsigte:
Livsoplysning, folkelig oplysning og demokratisk dannelse.

Indholdsplan for skoleåret 2017-2018 (pdf)

Årsplan

Her kan du se større begivenheder, obligatoriske blive-weekender, hjemrejse-weekender og ferier i løbet af skoleåret. Årsplan skoleåret 2017-2018

Efterskolens historie

Efterskolen Ådalen blev grundlagt i 1981. De første mange år hed Ådalen ’Lilleskolernes efterskole’. Selvom navlestrengen til baggrundsskolerne ikke længere findes, spiller Efterskolen Ådalen stadig mange af de pædagogiske kort, der er blandet i lilleskolebevægelsen: Ådalens historie

Her finder du skolens evalueringskultur og seneste evaluering. Evaluering

Elevernes karaktergennemsnit

Grundskolekarakterer for 9. klasse 2015/16.
Grundskolekarakterer for 10. klasse 2015/16.

Vores elevers overgang til ungdomsuddannelser

Elevernes videre uddannelsesforløb