Book et besøg og en rundvisning på efterskolen

rundvisning på Efterskolen Ådalen

Elever viser dig rundt og fortæller om, hvordan det er at være efterskole-elev på Efterskolen Ådalen

Du er velkommen til at besøge os, hvis du overvejer om Efterskolen Ådalen er noget for dig.

Elever viser dig og din familie rundt på efterskolen, og de fortæller om, hvordan det er at gå på efterskole: Om undervisningen, hverdagen, kammeraterne, fritiden og weekenderne. Du møder også en lærer, som fortæller om skolen og kan svare på alle dine spørgsmål.

Aftal et besøg

Du kan også skrive en mail på aadalen@efterskolen-aadalen.dk eller ringe på telefon 87 68 22 00 i kontorets åbningstid (hverdage klokken 9-12.30 og 13-15). Så aftaler vi, hvornår du kan besøge os. Du kan også udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig angående et besøg. Vi sletter dine data ved skoleårets afslutning og behandler dem i overensstemmelse med persondataloven.