Drama

Drama på linje

Teaterforestilling i linjefaget drama

Sådan arbejder vi

Har du lyst til at stå på en scene?
Drømmer du måske om at blive skuespiller?
Eller vil du bare gerne undersøge, om drama er noget for dig?

På vores dramalinje kan du afprøve alle drømmene i vores gode lokaler. Vi har både en lille dramasal vi bruger til træning og vores helt egen teatersal til forestillinger og fysiske improvisationer.

Vi arbejde med temaer som teatersport, improvisation, karakterarbejde og skriveprocesser. Det udvikler dig på mange måder. Både som menneske og som skuespiller.

Du kommer til at møde den professionelle teaterverden igennem workshops, gæstelærere og teaterforestillinger. Vi øver her på skolen og når vi er klar, tager vi ud og viser hvad vi har lært. Vi glæder os til at være sammen med dig om linjefaget drama.

Det lærer du:

  • At give dramatisk udtryk med stemme, ord og krop.
  • At udvikle dine skuespilmæssige færdigheder igennem monologarbejder, tekstforståelse eller mere fysiske tilgange til arbejdet med en rolle.
  • Om grundlæggende teoretisk og historisk viden om teater.
  • Redskaber til fremadrettet at kunne arbejde selvstændigt med en teaterforestilling.
  • At turde folde dig ud i et sjovt og givende fællesskab.

 

Linjefag

Du fordyber dig i dit linjefag hele året, eller du vælger et nyt til jul. Du bliver undervist i dit linjefag i fem timer om ugen.

Vælg mellem linjefagene

Dramalærer

Ann Beate Tangen, dramalærer

Ann Beate underviser i drama og er også tovholder på skolens store Musik- og Teaterforestilling. Mød hende på Efterskolernes Dag.

Efterskolernes Dag