Ledige pladser, pris og tilmelding

Når du tilmelder dig et af vores kommende elevhold her på hjemmesiden, bliver du indkaldt til en optagelsessamtale på skolen. Din tilmelding her på hjemmesiden er altså kun foreløbig og ikke bindende.
Tilmeldingsformular
Vælg ‘Tilmeldingsformular’ i menuen under ‘Praktisk info’ – eller klik her, udfyld formularen og klik på ‘send’.

Efter nogle dage bekræfter vi din foreløbige tilmelding i et brev; blandt andet med oplysninger om, hvornår du skal komme til optagelsessamtale på skolen.

Venteliste
Hvis der er optaget på det skoleår, som du ønsker at tilmelde dig, sender du alligevel en tilmelding og modtager en bekræftelse på, at den er modtaget, og hvilket nummer du er på ventelisten.

Når der er plads, kontakter vi dig og inviterer til optagelsesmøde. Vores erfaring viser, at det lønner sig at lade sig skrive op på venteliste, da nogle måske falder fra og skaber plads til dig.

Venskab er noget særligt

Økonomi
Ved endelig indmeldelse (efter optagelsesmødet) betales et indmeldelsesgebyr på 1.000 kroner.
Umiddelbart inden skolestart betales skolepenge for første rate. Derudover er der et depositum til elevens materialekonto. Det er p.t. 1.600 kroner.

I skolepengene indgår en MacBook-computer; du kan også medbringe din egen MacBook, hvis du allerede har én. Læs mere om, hvordan vi gør dig digitalt klar til din videre uddannelse her.

Udover indmeldelsesgebyr, skolepenge og depositum til materialekontoen er der ikke ekstra udgifter i løbet af efterskoleåret.