Benjamin Gade, lærer, benjamin@efterskolen-aadalen.dk
Benjamin Gade, Guitarspillende sportmand ofte med sin morgenmad i hånden, Benjamin er også dansklærer!
Christian Weinhold, lærer, christian@efterskolen-aadalen.dk
Christian Weinhold, Ægte tysk tysklærer og vores helt egen Berlinguide. Christian underviser også i naturfag
Dorte Sund Laursen, timelærer, fransk, matematik, dorte@efterskolen-aadalen.dk
Dorte Sund Laursen, Elegant som en franskmand fører Dorte eleverne gennem  både fransk og matematik.
Finn Nygaard, pedel, finn.pedel@efterskolen-aadalen.dk
Finn Nygaard – Vi har verdens sødeste pedel og Danmarks smukkeste skole!
Hanne Høegh Poulsen, lærer, hanne@efterskolen-aadalen.dk
Hanne Høegh Poulsen, Vores kunstlærer underviser i skøre, smukke og fantasifulde discipliner (barsel)
Hanne Larsen, lærer, hanne.larsen@efterskolen-aadalen.dk
Hanne Larsen underviser passioneret i drama og dansk. Og så har hun dansk som andetsprog.
Helle K. H. Petersen, Kunst
Helle K. H. Petersen er vores hotte timelærer i kunst. Når hun ikke er her laver hun sine egne værker i Århus.
Henrik Blæsbjerg, skolevejleder, idræt, køkken, henrik.b@efterskolen-aadalen.dk
Henrik Blæsbjerg blæser derudaf som uddannelsesvejleder, idrætslærer og køkkenmand!
Henrik Olesen, Matematik, Naturfag, henrik.o@efterskolen-aadalen.dk
Henrik Olesen er en dannet og garvet matematik- og naturfagslærer
Kim Fleischer, viceforstander, fysik, matematik, kim@efterskolen-aadalen.dk
Kim Fleischer holder styr på pædagogikken og alle vore skemaer som Vice. Underviser i matematik og fysik
Kirsten Jelsbæk Riber, køkken
Kirsten Jelsbæk Riber hjælper Søren og eleverne i køkkenet med at lave rigtig lækker mad.
Lisbeth Madsen, sekretær, aadalen@efterskolen-aadalen.dk
Lisbeth Madsen er den stemme du møder når du ringer til skolen. Som skolesekretær er  hun helt uundværlig.
Lisbeth Sindberg, rengøring, køkken, pedel, lisb7578@efterskolen-aadalen.dk
Lisbeth Sindberg skaber god stemning med grønne og varme hænder der ordner og få skolen til at skinne.
Mogens Borger Pedersen, IT, lærer, mogens@efterskolen-aadalen.dk
Mogens Borger Pedersen, er en travl mand, for han holder vore Mac’er velkørende. Og så underviser han i matematik.
Niels Boelsmand, lærer, niels@efterskolen-aadalen.dk
Niels Boelsmand er kons. uddannet musiksmølf med ustoppelige kreative evner som han bl.a. bruger på Projekt10L

Tore Liltorp, lærer, tore@efterskolen-aadalen.dkTore Liltorp er film- og mediemanden der styrer skolens kameraer med hård og kyndig hånd. Og så er han på Projek10L

Sofie Møller, lærer, sofie@efterskolen-aadalen.dk
Sofie Møller er vores musiklærerdiva. Hun både synger og spiller og underviser i engelsk.
Stine Marie Aaby, Projek10l, Engelsk, stin253a@efterskolen-aadalen.dk
Stine Marie Aaby småflippet skolesjæl med passion for vores Projek10L-klasse og engelsk
Svend Andersen, forstander, svend@efterskolen-aadalen.dk
Svend Andersen vores tænksomme og visionære forstander har overblikket fra kontrolrummet.
Søren Graversen, kok, soeren@efterskolen-aadalen.dk
Søren Graversen, uden mad og drikke duer helten ikke. Godt vi har Søren!
Thomas Kjeldgaard, lærer, skolepsykolog, thomas@efterskolen-aadalen.dk
Thomas Kjeldgaard leder den kommende friskole og har Tværs samtaler med de der trænger til en snak.