Efterskolernes dag

Elever viser rundt på Efterskolernes dagEfterskolernes dag søndag den 24. september 2017

Vi glæder os til at se dig til åbent hus på Efterskolernes dag den 24. september 2017 klokken 13-17. Eleverne viser dig skolen. Du møder lærerne og oplever vores kreative linjefag.

Program på Efterskolernes dag

• Rundvisning – to elever viser dig og din familie rundt og fortæller om livet på efterskole.
  • Linjefaget musik spiller mini-koncert.
  • Maske-teater i drama.
  • Få taget et familiefoto foran vores green-screen og se medie-lokalet i funktion.
  • Ultimate frisbee på boldbanen – alle kan være med.
  • Billedkunst arbejder med en svævende by i papir.
  • Pres dit eget glas æblemost.
  • Forstanderens fortælle-kvarter. Svend fortæller kort om skolen en gang i timen.
  • Snak med lærerne og få svar på alle dine spørgsmål.
  • Nyd en lun bolle, kage, frugt, en kop kaffe eller te i spisesalen.

Nyd en kop kaffe i kantinen på efterskolernes dag

Kort om Efterskolen Ådalen

Ådalen er en kreativ efterskole, du vælger mellem linjefagene musik, drama, kunst, film og sport.

Du kan gå i 9. eller 10. klasse og afslutte året med folkeskolens prøver. Eller du kan vælge vores projektorienterede 10. årgang, der er prøvefri.

Vi har høje ambitioner på dine vegne og på undervisningens. Derfor er der altid to lærere i de boglige fag. Vi inddrager aktivt IT – alle arbejder på MacBook.

På Ådalen har du medindflydelse på dit skoleliv. Vi øger din kritiske sans og styrker din demokratiske handlekraft.

Ådalen er en forholdsvis lille efterskole med cirka 80 elever, hvor alle lærere og elever kender hinanden rigtig godt.

Efterskolen Ådalen er en forholdsvis lille efterskole

To elever viser rundt

Film om Ådalen

Varighed 2.41 minutter.

Besøg os en anden dag

Passer det dig ikke at besøge os på Efterskolernes dag, så ring 87 68 22 00 og aftal et andet tidspunkt.
Eller udfyld besøgs-formularen, så kontakter vi dig.

Book besøg

Find vej på Efterskolernes dag

Efterskolen Ådalen ligger naturskønt mellem Aarhus og Skanderborg med særdeles gode forbindelser til offentlig transport.
Efterskolen Ådalen
Brogårdsvej 2
8362 Hørning
tlf: 87 68 22 00 (hverdage klokken 9-12 og 13-14)