Besøg os

Besøg os når det passer jer bedst

piger-efterskole-aadalen

Har du lyst til at opleve stemningen på Efterskolen Ådalen, er du velkommen til at besøge os. Du kan bestille tid til en rundvisning, eller du kan deltage i nogle af vores arrangementer nedenfor.

Få en rundvisning

Kontakt os på telefon 87 68 22 00 eller på aadalen@efterskolen-aadalen.dk og aftal en tid. Et par elever viser dig skolen og fortæller om efterskolelivet. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig.

Efterskolernes dag

Efterskolernes dag 24. september 2017 klokken 13-17 holder vi “åbent hus”, og du kan se skolen og møde os helt uforpligtende.

Camp: Prøv efterskole-livet i et døgn på Ådalen

Går du i 7., 8. eller 9. klasse, og overvejer du om et år på efterskole er noget for dig, så prøv efterskolelivet af i et helt døgn og tag på camp på Efterskolen Ådalen den 7.-8. oktober.

• Vi holder camp i efteråret lørdag den 7. oktober til søndag den 8. oktober 2017. Tilmeldingen er åben!
  • Januar-camp den 10.-11. januar 2018.
  • Påske-camp den 27.-28. marts 2018.

Efterskolernes Aften

Vi holder også åbent hus til Efterskolernes Aften, onsdag den 10. januar 2018 klokken 18-21.

Gamle elever er altid velkomne

Som gammel elev er du altid velkommen på besøg. Giv os et kald på telefon 87 68 22 02.

Besøg os

Vil du se, om Efterskolen Ådalen er noget for dig?

Book besøg