Besøg os

Besøg os, når det passer dig bedst!

Der er flere forskellige muligheder for at besøge Ådalen og opleve både de fysiske rammer og det sociale liv.
Kom og få en rundvisning
Kontakt os på telefon 87 68 22 00 eller på aadalen@efterskolen-aadalen.dk og aftal en tid. Vores elever står klar til at vise jer skolen og fortælle om efterskolelivet.

Åbent Hus
Den sidste søndag i september er der hvert år “Åbent Hus” på Efterskolernes Dag, hvor du er meget velkommen til at besøge os helt uforpligtende. I 2017 holder vi Efterskolernes dag søndag den 24. september kl. 13-17.

Efterskolernes Aften
Hvert år, den anden onsdag i januar, inviterer vi også til Efterskolernes Aften, som ligeledes er et uforpligtende Åbent Hus-arrangement. I 2017 holder vi Efterskolernes Aften onsdag den 11. januar kl. 18-21.

Prøv et døgn på Ådalen
Vil man prøve efterskolelivet lidt mere af, inden man beslutter sig, så kan man prøve et døgn på Ådalen. Vi holder påskecamp i april 2017. Læs mere her.

Gamle elever er altid velkomne
Som gammel elev er du altid velkommen på besøg. Giv os et kald på telefon 87 68 22 02 inden :-)