Ledige pladser, pris og tilmelding

Ledige pladser på efterskole – pris og tilmelding

Ledige pladser - venner for livet når du tilmelder dig et efterskoleophold

Ring til os!

Vi sidder klar på 87 68 22 00

Få en rundvisning

Besøg os og se om Ådalen er noget for dig!

Book besøg

Ledig plads på Efterskolen Ådalen ved Aarhus

Vil du med i skoleåret 2017/2018? Du kan nå det endnu!

Vælg Ådalen, hvis du vil opleve et spændende år på en kreativ og boglig efterskole, der aktivt inddrager IT. Vi er en lille, hyggelig efterskole med plads til 82 elever. Perfekt placeret i Østjylland, lige uden for Aarhus mellem natur og kultur.

Ådalen har en stolt tradition for demokrati og medindflydelse, og vi har høje ambitioner på dine vegne. På Ådalen bliver du bedre til at argumentere og forstå verden.

Du kan gå i 9. eller 10. klasse og afslutte året med folkeskolens prøver. Eller du kan vælge vores kreative, prøvefri 10. årgang, Projek10L.

Vælg et linjefag med film, drama, kunst, musik eller sport og vær med til valgfag med foto, yoga og meget mere…

Her bliver du set

Sportslærer Benjamin lærte alle navne på en eftermiddag.

Tilmelding

Når du reserverer en plads på vores elevhold, bliver du indkaldt til en optagelsessamtale på skolen. Din tilmelding er kun foreløbig og ikke bindende.

Tilmeld dig

Vi bekræfter din foreløbige tilmelding i et brev, blandt andet med oplysninger om, hvornår du skal komme til optagelsessamtale på skolen.

Livet på Ådalen

Hvad koster det at gå på efterskole?

Ved endelig indmeldelse (efter optagelsesmødet) betales et gebyr for tilmelding på 1.000 kroner.

Umiddelbart inden skolestart betales skolepenge for første rate.
Beregn din pris for et år på Efterskoleforeningens hjemmeside.

Alle elever og undervisere på Ådalen arbejder på en MacBook-computer. Skolen indkøber en MacBook-computer til alle elever, som bliver betalt gennem en forhøjelse af skolepengene på 8.400 kroner. Eleven beholder computeren når skoleåret er slut. Elever der allerede har en MacBook ved skolestart må gerne medbringe deres egen computer.

Derudover er der et depositum på 1.600 kroner til elevens materialekonto.

Hør en far fortælle