Årgang 35 – lige nu!

Snapshot fra hverdagen på Ådalen

222222

Meld dig ind i dag!

Vi har stadig ledige pladser på næste årgang!

Et år på Ådalen!

Vi har samlet årgangsvideoerne her.

Linjefag

Fordyb dig i og prøv kræfter med forskellige kreative udtryksformer efter “hands-on princippet”. På linjefagene kan du føle, skabe og brænde igennem, mens de boglige fag skærper dine evner til at reflektere, filosofere og udfordre det vedtagne…

Film og medier

Tag på tur i mediestormen – bliv blæst omkuld af brændvidden (!) og forsøg dig med kort- og stopmotion film. Få kendskab til nye strømninger og arbejd i et digitalt miljø med de nyeste værktøjer.

Teater og drama

Vær med i et skabende univers, hvor vi sætter ord på følelser og samler fantasiens kræfter. Lær at udtrykke dig gennem det dramatiske sprog og kom i nærkontakt med teatrets virkemidler. Vi har vores helt eget dramahus med scene, lys og masser af kostumer…

 Kunst og kultur

Når kunsten kalder, svarer vi – fra “det kunstige rum”. Her videreudvikler vi vores kreative færdigheder, fremstiller personlige værker og skærper interessen for den visuelle verden omkring os.

Musik og performance

Lyden strømmer ud over scenen og ud fra lydstudiet. Vi træder op på alle tænkelige og utænkelige scener. Få et guitarplektar mellem fingrene eller en mikrofon i hånden – du behøver ikke være prof…

 

SMIL

S-M-I-L

Vores sports- og motionslinjefag kalder vi SMIL, det står for; Sjov-Motion-Idræt-Leg. Her kan alle være med, bare du har lyst til at udfordre motorikken og styrke fysikken.

 

Fortællinger om Ådalen

Hvordan beskriver “gamle” elever deres efterskoleophold og hvordan er det som gæst at besøge Ådalen? Her beskrives Efterskolen Ådalen, set med øjne udefra.

Nyt fra Facebook

Vi har fået en ledig drengeplads. Det synes pigerne ikke kan være rigtigt, så det opfordrer de herved danmarks drenge til at gøre noget ved:

18 likes, 3 comments5 hours ago

“The Chili Read” hvordan læser man bedst Halfdans ABC? Det gør man selvfølgelig efter at have gumlet en chili! Det var præmissen for denne lille video, lavet af “Film og Medier” i linjefagsdagene op mod efterårsferien. Velbekomme:

82 likes, 6 comments1 day ago

I får lige en lille video mere. Det er jo motionsdag i hele landet – vi har dog afholdt vores, og der var det solskin. Hyg med motionen derude

110 likes, 5 comments4 days ago

Billeder fra Instagram

Videoer fra skolen

 

Elev – Mads Elkjær har lavet denne video, hvor vi også får set det meste af skolen ;-)

 

Team Top Gear Go Pro i sporuge 4

Faglighed og styrke

Vi har høje ambitioner. Faglighed skal føre til mere end at gengive et fagligt stof. Fag og viden dur først, når den lærer os at forstå den verden vi lever i.

Demokrati og digitalitet

Din stemme er vigtig – vi lærer dig at tage ansvar for dine meninger og lytte til andres -vi lærer dig de demokratiske spilleregler med digitale værktøjer i hånden.

Kreativitet og musik

Vi spiller på alle tangenter! Tonen strømmer gennem Ådalen og akkompagnere åens rislen. Inspirerende og kreativ læring, musisk rabalder og kunst der flytter grænser.

Nærvær og fællesskab

Vil du også ses? Vi guider dig fagligt, tager hånd om dine sociale udfordringer og ser dig i øjnene hver dag. Ærligt nærvær og medlevende fællesskab er nøgleordene i et efterskoleophold.