Årgang 35 – lige nu!

Snapshot fra hverdagen på Ådalen

222222

Meld dig ind i dag!

Vi har stadig ledige pladser på næste årgang!

Et år på Ådalen!

Vi har samlet årgangsvideoerne her.

Linjefag

Fordyb dig i og prøv kræfter med forskellige kreative udtryksformer efter “hands-on princippet”. På linjefagene kan du føle, skabe og brænde igennem, mens de boglige fag skærper dine evner til at reflektere, filosofere og udfordre det vedtagne…

Film og medier

Tag på tur i mediestormen – bliv blæst omkuld af brændvidden (!) og forsøg dig med kort- og stopmotion film. Få kendskab til nye strømninger og arbejd i et digitalt miljø med de nyeste værktøjer.

Teater og drama

Vær med i et skabende univers, hvor vi sætter ord på følelser og samler fantasiens kræfter. Lær at udtrykke dig gennem det dramatiske sprog og kom i nærkontakt med teatrets virkemidler. Vi har vores helt eget dramahus med scene, lys og masser af kostumer…

 Kunst og kultur

Når kunsten kalder, svarer vi – fra “det kunstige rum”. Her videreudvikler vi vores kreative færdigheder, fremstiller personlige værker og skærper interessen for den visuelle verden omkring os.

Musik og performance

Lyden strømmer ud over scenen og ud fra lydstudiet. Vi træder op på alle tænkelige og utænkelige scener. Få et guitarplektar mellem fingrene eller en mikrofon i hånden – du behøver ikke være prof…

 

SMIL

S-M-I-L

Vores sports- og motionslinjefag kalder vi SMIL, det står for; Sjov-Motion-Idræt-Leg. Her kan alle være med, bare du har lyst til at udfordre motorikken og styrke fysikken.

 

Fortællinger om Ådalen

Hvordan beskriver “gamle” elever deres efterskoleophold og hvordan er det som gæst at besøge Ådalen? Her beskrives Efterskolen Ådalen, set med øjne udefra.

Nyt fra Facebook

»Det er altid en fornøjelse at komme herud, for så behøver du ikke tænke så meget over, hvilket tøj du skal tage på,« lød det fra Kris Herman i aftes. Han hyldede mangfoldigheden, som trives både på Ådalen og ude i verden, og han tryllebandt..

33 likes, 0 comments13 hours ago

Musikeren Kris Herman bevæger sig over broen i aften for 12. gang. Her kan du høre, hvordan det lød, da han og guitaristen Jønne besøgte os sidst: https://www.youtube.com/watch?v=D5ftT13ds5U.

19 likes, 3 comments1 day ago

»Udkantsdanmark har min accept, for jeg skal ikke have noget medicin på recept.« Tag med musikholdet til Lolland Falster – og hør hele sangen her: https://www.youtube.com/watch?v=VDqoEqjjy8Q&feature=youtu.be

41 likes, 2 comments2 days ago

Billeder fra Instagram

Videoer fra skolen

 

Årsvideo – Et tilbageblik på skoleåret 2014/2015

 

Projek10L pimper deres klasseværelse

Faglighed og styrke

Vi har høje ambitioner. Faglighed skal føre til mere end at gengive et fagligt stof. Fag og viden dur først, når den lærer os at forstå den verden vi lever i.

Demokrati og digitalitet

Din stemme er vigtig – vi lærer dig at tage ansvar for dine meninger og lytte til andres -vi lærer dig de demokratiske spilleregler med digitale værktøjer i hånden.

Kreativitet og musik

Vi spiller på alle tangenter! Tonen strømmer gennem Ådalen og akkompagnere åens rislen. Inspirerende og kreativ læring, musisk rabalder og kunst der flytter grænser.

Nærvær og fællesskab

Vil du også ses? Vi guider dig fagligt, tager hånd om dine sociale udfordringer og ser dig i øjnene hver dag. Ærligt nærvær og medlevende fællesskab er nøgleordene i et efterskoleophold.