kærlighed, fællesskab

Ådalen netop nu

 

efterskole, venner, venskab, fællesskab

Meld dig ind i dag

 

efterskole, musik, musikefterskole

Se årsvideoerne her

 

Linjefag

Få hands on og prøv kræfter med forskellige kreative udtryksformer. På linjefagene kan du føle, skabe og brænde igennem, mens de boglige fag skærper dine evner til at reflektere, filosofere og udfordre det vedtagne. Alle vores undervisere er kompetente og kreative, og uanset hvilket niveau du er på, når du starter, hjælper de dig med at udvikle din faglighed og blive bedre hver dag.

film, medier, foto, fotografering, redigering

Film og medier

Tag på tur i mediestormen! Bliv blæst omkuld af brændvidden og forsøg dig med stopmotion- og kortfilm m.m. Få kendskab til nye strømninger og arbejd i et digitalt miljø med de nyeste værktøjer.

teater, drama, skuespil

Teater og drama

To be or not to be an actor or actress… Mærk suset på scenen og opdag nye sider af dig selv. Uanset om du har prøvet kræfter med skuespil før eller ej, er der garanti for personlig udvikling, når du kaster dig ud i det ukendte. Vi har vores helt eget dramahus med scene, lys og masser af kostumer, som kun venter på dig.

kunst, billedkunst, kultur, kreativitet

Kunst og kultur

”Wow! Er det virkelig mig, der har lavet det? Det vidste jeg slet ikke, at jeg kunne!”

Sådan lyder det ofte fra eleverne, når de tillader sig selv at lege, eksperimentere og knokle sig gennem de kreative processer.

Faget er fuld af oplevelser, overraskelser og udfordringer, og der er også plads til dig og dine idéer!

musik, sammenspil, band, sang

Musik og performance

Få et guitarplektar mellem fingrene eller en mikrofon i hånden. Du behøver ikke være prof – bare du har mod på at lære noget nyt og har lyst til at skabe musikalsk magi sammen med andre.

 

 

sport, idræt, bevægelse, leg

 

S-M-I-L

Få sved på panden og et smil på læben. Du behøver ikke være den fødte fodboldstjerne. Sjov – Motion – Idræt – Leg er for dig, der gerne vil bruge din krop.

Fortællinger om Ådalen

Livet på en efterskole er noget helt særligt. Hør tidligere elever fortælle, hvad de har fået med videre fra Ådalen:

Andre elever og forældre siger:

“Ådalen er for mig et sted, hvor der er plads til alle, men især til den enkelte.”

“Et trygt og hjælpsomt udgangspunkt til at få styr på sig selv, få en masse venner og ikke mindst nogle af de bedste kram og samtaler i ens liv.”

“Et dejligt sted, hvor min datter gik for år tilbage. Hun voksede, fik mere tro på sig selv og fortæller, at det er det bedste skoleår i hele hendes 10-årige skoleliv.”

“En efterskole, der tør fokusere på almene værdier og samfundsmæssige forhold frem for en specialiseret faglighed. Det drejer sig ikke om at blive god til fodbold eller violin, men god til at være sig selv.”

“Mangfoldighed, medborgerskab, rummelighed, frihed og hjerterum.”

Nyt fra Facebook

Vi sled fodsålerne flade, trampede i pedalerne på cykel-sightseeing og pendlede fra den ene U-Bahn-station til den anden, da der stod “Berlin” på skoleskemaet midt i april. Vi besøgte bl.a. Brandenburger Tor, Holocaust-monumentet og Stasi-fængslet..

45 likes, 0 comments1 day ago

Se nu der! Vi var i Uge-Bladet Skanderborg, mens vi dansede rundt i Berlins gader

16 likes, 3 comments2 days ago

It’s on! De første afgangsprøver er landet på bordene i hallen, og der er dyb koncentration at spore blandt både elever og lærere. Kan du finde Holger aka. den tilsynsførende, der ser allermest begejstret ud?

0 likes, 0 comments2 days ago

Billeder fra Instagram

Videoer fra skolen

 

Et tilbageblik på skoleåret 2014/2015.

 

Der blev både svedt og grinet, da SMIL-holdet besøgte Aarhus CrossFit.