FP 1415

Fællesprojekt 2014/2015

Så blev der stille ;-)

222222

Meld dig ind i dag!

Vi har stadig ledige pladser på næste årgang!

Et år på Ådalen!

Vi har samlet årgangsvideoerne her.

Linjefag

Fordyb dig i og prøv kræfter med forskellige kreative udtryksformer efter “hands-on princippet”. På linjefagene kan du føle, skabe og brænde igennem, mens de boglige fag skærper dine evner til at reflektere, filosofere og udfordre det vedtagne…

Film og medier

Tag på tur i mediestormen – bliv blæst omkuld af brændvidden (!) og forsøg dig med kort- og stopmotion film. Få kendskab til nye strømninger og arbejd i et digitalt miljø med de nyeste værktøjer.

Teater og drama

Vær med i et skabende univers, hvor vi sætter ord på følelser og samler fantasiens kræfter. Lær at udtrykke dig gennem det dramatiske sprog og kom i nærkontakt med teatrets virkemidler. Vi har vores helt eget dramahus med scene, lys og masser af kostumer…

 Kunst og kultur

Når kunsten kalder – svarer vi. I værkstedet dufter det af brændt ler, maling og frisk træ. Vi tegner, hamrer og former i materialer der lader sig omforme. Vi sætter dine kreative idéer og tanker ind i en større kulturel sammenhæng…

Musik og performance

Lyden strømmer ud over scenen og ud fra lydstudiet. Vi træder op på alle tænkelige og utænkelige scener. Få et guitarplektar mellem fingrene eller en mikrofon i hånden – du behøver ikke være prof…

 

SMIL

Get moving

Hvorfor? Fordi det er sundt og sjovt. Vi kalder det SMIL, Sjov – Motion – Idræt – Leg.   Her kan alle være med, bare du har lyst til at udfordre motorikken og styrke fysikken. Med SMIL kommer vi ud i naturen, spiller bold, klatrer, skyder, crossfitter, balancerer, styrketræner, cykler, svømmer, bokser, sveder og griner.

Fortællinger om Ådalen

Hvordan beskriver “gamle” elever deres efterskoleophold og hvordan er det som gæst at besøge Ådalen? Her beskrives Efterskolen Ådalen, set med øjne udefra.

Nyt fra Facebook

Pigeliv på Kvindemuseet Linjefag med fokus på debat, diskussion og fordybning i emner der rører sig og fylder i et ungt pigeliv. I går blev filmen “Fifty shades of gray” indtaget og i dag besøgte vi Kvindemuseet med gruppen “Pigeliv”. I morgen inviteres..

10 likes, 0 comments16 hours ago

Linjefag sætter Spor på Ådalen! Det er lige nu det sker! “Top-gear” kører mountainbikeræs. “Vi BYgger” skaber en svævende miniby. “Pigeliv” debatterer og taler ind i aktuelle dilemmaer. “Unplugged” sender toner ud over hele Ådalen. “Tegning” med..

11 likes, 0 comments1 day ago

Sig det med lys! Torsdag aften på Ådalen – et minuts samtale mellem lommelygtens lyskegle og kameralinsen – se hvad det blev til! Rigtig god weekend fra en Ådal der lige nu summer af kreative linjefag!

19 likes, 0 comments4 days ago

Billeder fra Instagram

Ådalens YouTube-kanal

 

Projek10L var med i konkurrencen AarhusShortFilmChallange2014 – kodeordene for ovenliggende video var #promise og #running.

 

Vi har kreative projektuger, der er i dialog med de faglige kompetencer fra undervisningen. Her ses en elevfremstillet reklamefilm med flyvende fart over feltet.

Faglighed og styrke

Vi har høje ambitioner. Faglighed skal føre til mere end at gengive et fagligt stof. Fag og viden dur først, når den lærer os at forstå den verden vi lever i.

Demokrati og digitalitet

Din stemme er vigtig – vi lærer dig at tage ansvar for dine meninger og lytte til andres -vi lærer dig de demokratiske spilleregler med digitale værktøjer i hånden.

Kreativitet og musik

Vi spiller på alle tangenter! Tonen strømmer gennem Ådalen og akkompagnere åens rislen. Inspirerende og kreativ læring, musisk rabalder og kunst der flytter grænser.

Nærvær og fællesskab

Vil du også ses? Vi guider dig fagligt, tager hånd om dine sociale udfordringer og ser dig i øjnene hver dag. Ærligt nærvær og medlevende fællesskab er nøgleordene i et efterskoleophold.